Ny informasjon

Her bli ny informasjon frå Torfinn lagt ut kvar veke. Dette er målet, men kanskje det er lettare å sykle frå Kristiasnsand til Hovden, enn det er å få ut ny informasjon kvar veke. Vi får vente i spenning, og sjå kva som skjer.

Torfinn innformerer før CLST

Pakk av ryggsekk: Du må ha med deg alt du trenger på kroppen oppå sykkelen, jeg nevner ikke alt..Pluss en regntrøye, en vindtrøye, sokker, hansker, buff, gjerne ett helt skift dersom du blir gjennomvåt. Du må ha med mat og drikke i sekken nok til hele turen.
Les hele saken >>

Info - veke 21

NÅ MÅ DU BOKSTAVELIGTALT GÅ OVER SYKKEKEN DIN!

Det er uhyre viktig, ja jeg vil si helt avgjørende at doningen du setter deg på Lørdag morgen er i ship shape. Sørlig sjekkes følgende: Har du gode dekk og slanger? Er drev og kjede brukbart? Virker giret greit? Er bremseklossene noenlunde,og rett justert, (ikke i kontakt med dekket)?


Les hele saken >>

Info - veke 20

FORMASJONEN I EKSPRESSEN PLANLEGGES

Som gjort kjent tidligere blir vi syklende på to rekker. Dere vil bli plassert i to grupper, en arbeidsgruppe hvor de sterke havregampene blir plassert, og en gruppe hvor comfort passasjerene sitter.


Les hele saken >>

Info - veke 19

Min mening om opptreden under fellestreninger.

Har fått flere henvendelser om turen til Borsækroa sist søndag, og vil her komme med min mening om hvordan det burde vært gjort underveis.

Da Eivind fikk ødelagt giret, og ble stående igjen på bakketoppen startet opptrinnet. Her burde det blitt utnevnet en ny Lokfører som overtok resten av turen.

 


Les hele saken >>

Info - veke 18

NÅ MÅ DU TA BESLUTNINGENE RASKT

A:

Først  tar du stilling til om du har trent såpass at du klarer å følge rutetabellen til toget du er satt opp i. Jeg ønsker meg fem nye passasjerer i Godstoget, så dersom du mener 8 timer er noe du ikke makter. Ja da melder du overgang til Godstoget. Er du i Lyntoget, men mener Ekspressen passer nivået ditt bedre, melder du overgang dit.


Les hele saken >>

Info - veke 17

SIKKERHET UNDER FELLESTRENING!!

Under turen til Haukeli på Langfredag oppstod det minst to episoder med biler innvolvert. Begge hendelsene kunne lett ha endt med frontkollisjon og hele sykkelfeltet kunne gått med i dragsuget. Det hele skyltes at biler bakfra presset seg  forbi feltet uten at det var tid for en sikker forbikjøring.
Les hele saken >>

Info - veke 16

Rytterne på Valleturen viste fryktinngydende vårform Turen gikk i ett tempo som vil tilsvare 8 timers fart opp over dalen. Snittfarten ble etter min computer notert til 25,4.
Les hele saken >>

Info - veke 15

INGEN VET HVOR STORT TROND'S ETARGILDE BLIR!

Tanken om en samling med deltakerne fra Hovdenekspressen hos Trond har ikke gått helt på felgen.
Les hele saken >>

Info - veke 14

Når vi starter opp med sykkeltrening, om forhåpenligvis ikke så alt for lenge. Kanskje noen alt førstkommende Lørdag.  Eivind inviterer som kjent på langtur til Haukelid . Da kommer ett av fokuspunkta være farten på pedalene.
Les hele saken >>

Tidligere artikler