Info - veke 19

Min mening om opptreden under fellestreninger.

Har fått flere henvendelser om turen til Borsækroa sist søndag, og vil her komme med min mening om hvordan det burde vært gjort underveis.

Da Eivind fikk ødelagt giret, og ble stående igjen på bakketoppen startet opptrinnet. Her burde det blitt utnevnet en ny Lokfører som overtok resten av turen.

 

Fellesturene er ment å være mest mulig lik rittet den 28. Da må vi øve på måten vi skal kjøre på. Etter erfaringene sist Onsdag, blir vi nødt til å kjøre med 2 ryttere  i front. Å kjøre ordentlig rulle er vi rett og slett ikke i stand til å kjøre på en forsvarlig måte. 2 ryttere i front  burde vært hovedmålet for turen, samt å få timer på sykkelsetet og mil i beina.

Når vi blir gjestet av passasjerer fra Lyntoget må de inrette seg etter at det er rolig langtur som er på dagsorden. Tar iveren overhånd og noen har lyst på en rask retur, da avtaler man at man kjører en rask gruppe hjem, de som ønsker kjører da i tøft tempo. De andre kjører sammen i eget tempo. Man forlater aldri de som er bakerst under trening. Dette blir sett på som særdeles upassende i sykkelmiljøet. Tempoet tilpasses slik at alle følger med. Da kommer alle hjem med følelsen:

 "Alle var enige om at det hadde vært en fin tur..."